Terrassen eindelijk weer open | PromZ
#heteerstebiertje

Terrassen eindelijk weer open

Op dinsdag 20 april kondigde het kabinet tijdens de persconferentie goed nieuws aan. Namelijk dat terrassen per 28 april hun deuren weer mogen openen! Direct na deze aankondiging van het kabinet lanceerde verschillende bedrijven hun inhaak campagnes. Wij zetten er drie voor je op een rijtje.

 

Heineken x #Heteerstebiertje

#Heteerstebiertje is al een week lang trending op Twitter en terecht. Want voor deze campagne heeft Heineken écht alles uit de kast gehaald. Zelfs oude legende ‘Der Rudi’ is terug te zien in de beelden. Natuurlijk wel een paar jaar ouder en wat rimpels rijker, maar nog steeds even mannelijk en dapper. Heineken geeft aan dat de opening hét moment is waar vele duizenden horecaondernemers, miljoenen Nederlanders en ook brouwers reikhalzend naar uit hebben gekeken. Bekijk de volledige campagne hier.

 

HEMA x Lowlander (De Tompouce Ale)

HEMA komt met tompouce bier in samenwerking met Lowlander Beers. Eerder presenteerde HEMA al de tompouce deo, tompouce popcorn, tompouce sokken, tompouce gezichtsmaskers en tompouce onderbroeken. Maar nu bereidt de HEMA zich samen met botanisch brouwer voor op de opening van de terrassen. De Tompouce Ale is een heuse milkshake blond en is gebrouwen met vanille en framboos. En dankzij de frisse en fruitige afdronk is het een ideaal biertje voor de zomerse dagen. Dat de campagne succesvol was blijkt wel uit het feit dat het bijzondere bier binnen een paar uur was uitverkocht. Klik hier voor de campagne.

 

Sligro x ‘Voor elkaar, met elkaar’

De campagne van Sligro focust zich vol op de herstart van de horeca. Zij willen met de ‘Voor elkaar, met elkaar’ campagne laten zien dat ze voor de Nederlandse horecaondernemers klaar staan tijdens deze herstart. Dit doen zij op een hartverwarmende manier. In de eerste commercial zijn het de hotels en restaurants die aandacht krijgen. Maar afhankelijk van de stappen die het kabinet zet, heeft Sligro verschillende campagnes opgebouwd voor de verschillende sectoren waarin Sligro actief is. Straks komen ook de sportkantines en evenementen aan bod. Bekijk de commercial hier.