In the mood for something good? | PromZ
In the mood for something good

In the mood for something good?

Steeds meer mensen maken bewuste eetkeuzes. De roep om suikervrije producten groeit, maar de consument wil wel blijven genieten.

Food2Smile biedt het lekkere én verantwoorde alternatief. Denk hierbij aan suikervrij en vegan snoep. Glutenvrije en proteïnerijke chips. Waarbij de smaak een echte beleving is.

Als voedingsdeskundige en founder van Food2Smile heeft Miriam Bouwens jarenlang vele gezinnen mogen helpen om gezondere keuzes te maken in de strijd tegen overgewicht. Snoepen en snacken was een lastig punt, want hoe zorg je dat verantwoord eten leuk blijft, zonder veel restricties? Na een eindeloze zoektocht om verantwoord te kunnen snoepen en snacken nam Miriam  het heft in eigen handen: Food2Smile was geboren!

Ons merk zet zichzelf nu op de kaart met een geheel vernieuwde duurzame en her-sluitbare verpakkingslijn en gaat de verkoop ondersteunen doormiddel van 360 ° activatie met displays en ander promotiemateriaal.

Onze producten zijn gemaakt met het geloof dat suikervrij net zo lekker is als reguliere suikerhoudende producten. Wij gebruiken nooit zoetstoffen als aspartaam en andere rode E-nummers.

Verder zijn wij continu bezig met innoveren en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Veel mooie uitgangspunten, maar snoepen doe je vooral voor het lékkere en daar is geen enkele concessie in gedaan. Snoep en snacks van Food2Smile zijn in de eerste plaats ontzettend lekker!

Voor meer informatie kun je bellen met 033-4799658 of mailen naar info@food2Smile.nl