U vindt wat u zoekt op PromZ Event | PromZ

U vindt wat u zoekt op PromZ Event

Bent u op zoek naar originele business gifts, een ‘groen’ relatiegeschenk of een opvallend premium voor een promotie? Kom dan naar PromZ Event, de grootste beurs in de Benelux voor give away’s, premiums en relatiegeschenken. PromZ Event vindt plaats op 7, 8 en 9 april in de Jaarbeurs Utrecht.’,’
Wat u zoekt, vindt u op PromZ Event. Want PromZ Event is de vakbeurs waar alle gerenommeerde leveranciers van relatiegeschenken en promotionele producten uit de Benelux hun assortiment presenteren. Vorig jaar kwamen er 7.352 professionele bezoekers naar deze beurs.

Groen Paviljoen
Dit jaar is er op PromZ Event speciale aandacht voor ‘groene’ promotionele producten en diensten. Leveranciers die zijn gespecialiseerd in producten met een ‘groen’ karakter, presenteren maatschappelijk verantwoorde producten in het Groen Paviljoen op PromZ Event 2009. Vast onderdeel van PromZ Event is de Noviteitenshow, waar de allernieuwste producten bij elkaar staan tentoongesteld.

Een bezoek aan PromZ Event is kosteloos als u zich voorregistreert op www.promz.nl en de uitdraai van de voorregistratie meeneemt naar de entree van de beurs.