Vepa levert beschermingsmiddelen aan Vos Logistics | PromZ
Vepa levert beschermingsmiddelen aan Vos Logistics

Vepa levert beschermingsmiddelen aan Vos Logistics

Als internationaal transportbedrijf reizen je chauffeurs door heel Europa. Waar haal je snel je persoonlijke beschermingsmiddelen vandaan die je chauffeurs in deze moeilijke tijden nodig hebben om hun vak veilig uit te oefenen? VepaBedrijfskleding zorgde voor de oplossing voor Vos Logistics uit Oss, één van de grootste transportbedrijven in Europa.

Robert-Jan van Enschot, directeur van Vepa: “Veel business valt of staat deze dagen met het gebruik van PBM’s, persoonlijke beschermingsmiddelen, dat beseffen we. Gelukkig hadden we nog een behoorlijke voorraad. Bovendien kunnen wij als VepaBedrijfskleding vertrouwen op partners in binnen- en buitenland die ons, ondanks de hectische markt, van voldoende artikelen kunnen voorzien. Zo zijn we als VepaBedrijfskleding in staat om onze klanten op korte termijn te bedienen.”

Gecertificeerde beschermingsproducten
Handgels, desinfecterende doekjes, alcohol wipes, mondmaskers (chirurgische mondneusmaskers en ademshalingsbeschermingsmaskers), beschermingsbrillen en spatbrillen, digitale thermometers, beschermhandschoenen. Kortom, gecertificeerde beschermende artikelen om de veiligheid van je medewerkers en die mensen die zij ontmoeten te bevorderen. Helaas, in deze Corona-tijden van prominent belang. VepaBedrijfskleding kan ze leveren.

Vos Logistics behoort tot de grootste wegvervoerders van Europa
Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport en klant specifieke logistieke diensten. “Zaken eenvoudig, beheersbaar en efficiënt maken voor onze klanten, dat is waar Vos Logistics voor staat”, vertelt Daniella van de Hurk. Met een netwerk van 30 eigen vestigingen is Vos Logistics actief in heel Europa. Met 3.000 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1.400 voertuigen, 4.000 laadeenheden en meer dan 300.000 m2 opslagcapaciteit. Op het gebied van internationaal bulk- en volumetransport (mega en high volume) behoort Vos Logistics tot de grootste wegvervoerders van Europa.

Probleem en oplossing
Vanuit het kantoor in Polen vertelt Dorota van Vos Logistics. “We zaten met een probleem omdat ik in Polen niet aan de beschermende middelen kon komen. Het moeten bovendien gecertificeerde producten zijn en die waren op dat moment, bij het begin van de crisis, niet te krijgen. Na overleg met het hoofdkantoor in Oss, is daar contact opgenomen met VepaBedrijfskleding en toen kwam het voor elkaar.” Zo zijn  mondkapjes, handgels en beschermende handschoenen geleverd door VepaBedrijfskleding aan het hoofdkantoor in Oss. Via de logistieke kanalen kwamen de artikelen in Polen en Roemenië terecht. Een volgende levering is al weer op komst. “Ze waren echt behulpzaam. Voor Vos is het van groot belang om onze chauffeurs van bescherming te voorzien. Voor hun eigen gezondheid en natuurlijk die van onze relaties.  De Corona-regels zijn streng. We hebben honderden chauffeurs die door heel Europa actief zijn dus het is van vitaal belang”, aldus Dorota.

Actueel aanbod
VepaBedrijfskleding wordt nog iedere dag overspoeld met vragen omtrent, gecertificeerde mondkapjes, gecertificeerde desinfectieproducten en andere gecertificeerde beschermingsmiddelen. Robert-Jan van Enschot: ‘’Gelukkig kunnen wij deze nog steeds leveren en willen jullie daarvan op de hoogte brengen. Het is een rare situatie waarin wij beland zijn, maar gezondheid blijft in deze het allerbelangrijkste, zodat iedereen na deze crisis weer (als team) kan bouwen aan een mooie toekomst”. Voor meer informatie: www.vepabedrijfskleding.nl/go/beschermingsproducten