Verras met een persoonlijke video bij elk geschenk! | PromZ
Verras met een persoonlijke video bij elk geschenk!

Verras met een persoonlijke video bij elk geschenk!

Normaal gesproken besteden we heel veel aandacht aan wat voor geschenk we geven, terwijl het moment van geven minstens zo belangrijk is. Als onderneming kun je juist hier onderscheidend zijn en de tevredenheid, binding en het vertrouwen aanzienlijk verhogen. Bij je klanten, relaties én personeel!

Oprechte waardering zit niet in materie, maar in de emotie!Nou is dat natuurlijk lastig als je 100 pakketten wilt weggeven, maar gelukkig kan het nu wel! Met Surprise! verras je heel eenvoudig je ontvanger met een persoonlijke video bij elk geschenk.

Oprechte waardering via een video

Oprechte waardering via een video
Met een Surprise! video maak je elk geschenk, groot en klein, nog persoonlijker.
Hoe werkt dat eigenlijk?

● Je laat de ontvanger van je geschenk zich speciaal voelen door, op afstand, iemand persoonlijk aan te spreken.
● Je geef de ontvanger van je geschenk het gevoel dat het toch persoonlijk wordt overhandigd.
● Jouw boodschap komt in een video veel oprechter over dan als het op een geschreven kaartje bij een geschenk wordt gegeven

Als mens zijn we altijd op zoek naar gezichten, zodat we iemand in de ogen kunnen aankijken. Het schept vertrouwen, je ziet iemands lichaamstaal en je hoort hoe iemand de woorden uitspreekt. Het is niet voor niets dat geschreven tekst vaak zorgt voor verwarring in betekenis. Een video, vooral bij dit soort momenten, maakt veel meer impact en mensen zullen jou en je boodschap veel langer en positiever herinneren. En het is super eenvoudig om te maken!

Maak je video écht persoonlijk
Naast dat een video bij een geschenk ontzettend leuk is om naar te kijken, brengt het voor jouw onderneming ook belangrijke voordelen met zich mee:

● Het verhoogt de tevredenheid door de glimlach.
● Het versterkt de verbinding door de persoonlijke benadering.

● Het vergroot de loyaliteit door te investeren in de relatie.

Het is een kleine moeite dat een groot effect teweeg brengt! Juist op momenten waarin je het niet zelf kan overhandigen, is het toch een sterk gebaar richting klanten, relaties en werknemers. Een video voelt minder ‘stijf’ en je merk wordt een stuk toegankelijker.

Voor elk moment in te zetten
Het toevoegen van een Surprise! video aan je geschenk kan op diverse manieren en is eenvoudig in te zetten via een QR-code. Je kunt het bijvoorbeeld verwerken in de verpakking, op het geschenk zelf of toevoegen aan een kaartje. De ontvanger kan heel eenvoudig de QR-code scannen met zijn mobiel om de Surprise! video te bekijken. Hiermee hebben ze direct jouw verhaal in handen, wat de boodschap nog sterker maakt.

Bij welk moment je ook een geschenk geeft, een Surprise! video past bij elke gelegenheid. In de afgelopen tijd hebben wij al veel bedrijven geholpen bij het persoonlijk maken van hun promotie- en relatiegeschenken of thuis-werkpakketten. Het is zelfs breder inzetbaar, want we worden ook gebruikt als bedankje na een aankoop, als onderscheidend visitekaartje en als extra beleving na een evenement. Het is de ultieme manier om iets wat je weggeeft nog persoonlijker te maken.

Surprise logo

Kan jij niet wachten om jouw geschenken nóg persoonlijker te maken?
Neem dan direct even contact met mij op!
Mail mij op robin@createyoursurprise.com of bel me op 06-42056766. Ik vertel je graag over alle mogelijkheden waarbij je Surprise! kunt inzetten! Lees meer over Surprise! op createyoursurprise.com