Vindt uw match op PromZ Event! | PromZ

Vindt uw match op PromZ Event!

Wat u zoekt, vindt u op PromZ Event. En dan hebben we het niet alleen over de nieuwste gadgets en de leukste give away’s, maar ook over leveranciers met wie u een langdurige samenwerking wil aangaan. U vindt uw match op PromZ Event!

 

Wat u zoekt, vindt u op PromZ Event. En dan hebben we het niet alleen over de nieuwste gadgets en de leukste give away’s, maar ook over leveranciers met wie u een langdurige samenwerking wil aangaan. U vindt uw match op PromZ Event!

 

Full service leveranciers

Bent u op zoek naar een leverancier die u al het werk uit handen kan nemen (denk aan sourcing, productie van custom made artikelen, voorraden aanhouden, webshops inrichten en onderhouden, distributie & fulfilment)? Tien tegen één dat u hem ontmoet op PromZ Event. Want alle grote full service leveranciers zijn er aanwezig: CCO, Jos!, Gemaco, Compacon, Bovi, Hokra, Intercédé, Interimage, Novelties, Webo, WOT-P, om er enkele te noemen.

 

 

 

De ‘hottest’ producten

 

Of bent u juist specifiek op zoek naar dat nieuwe gadget of originele give away? Bij alle standhouders ziet u de ‘hottest’ gadgets en gifts: de nieuwste promotionele producten die de leveranciers op de onlangs gehouden grote premiumbeurzen in China hebben gescoord. En zoals gebruikelijk treft u op PromZ Event ook de Noviteitenshow.

 

 

Bekende merken

 

Nieuw op PromZ Event is het speciale paviljoen voor de bekende merken. Daar kunt u zich laten informeren over hoe u merkproducten van o.a. Philips, Slazenger, Samsonite, Route 66, maar ook de bioscoopbonnen van Pathé, kunt inzetten als relatiegeschenk of in spaarprogramma’s. Neem dus een kijkje in het BrandZ Pavillion, absoluut de moeite waard!

 

 

Avond opening

 

Nieuw is ook dat PromZ Event op woensdag 30 maart open is tot 20.00 uur. Dat geeft de drukbezette bezoeker de gelegenheid de verkeersdrukte naar en van Utrecht te omzeilen.

 

 

Gratis entree

 

 

 

Registreer u hier voor als bezoeker. Dan ligt uw entreebadge voor u klaar én kunt u gratis PromZ Event bezoeken. (Zonder voorregistratie bedraagt de entree 30 euro.) Met de badge van PromZ Event kunt u ook gratis de beurs Event 11 bezoeken die ook in de Jaarbeurs wordt gehouden op 30 en 31 maart.

 

 

 

Méér rendement
PromZ Event is dit jaar groter en beter dan ooit. Méér exposanten, méér producten, méér concepten, méér merken: méér beurs! Laat u inspireren en informeren hoe u méér rendement uit uw promo-euro kunt halen!

 

 

 

VIP-kaarten
rIs uw leverancier van promotionele producten exposant op PromZ Event? Vraag dan of hij een speciale VIP-entreekaart voor u heeft. Als special guest krijgt u dan o.a. gratis drankjes en een lunch aangeboden in de sfeervolle VIP-lounge op PromZ Event.