Voor ieder wat pils… | PromZ
Voor-ieder-wat-pils

Voor ieder wat pils…

Dommelsch heeft een aantal dagen geleden dé must-have voor de ‘gewone’ pilsliefhebber geïntroduceerd: het Pilsjasje. De landelijke lancering van dit jasje is een creatieve knipoog naar de door Dommelsch aangekondigde nieuwe merkuitstraling en de introductie van de 0,0% variant eerder deze maand.

Het Pilsjasje is gemaakt van spijkerstof en bevat een koelvak, bieropener én zakje voor een borrelhap in één; alle basics die je nodig hebt om te genieten van een pilsje, met of zonder alcohol. Het jasje is speciaal ontwikkeld als tegengeluid op de steeds complexere wereld van (speciaal)bieren.
“Met de nieuwe uitstraling van Dommelsch willen we onze huidige pils-positie in de biermarkt versterken. Authentieke pils is nog altijd populair en speciaal voor die trouwe pilsliefhebbers hebben we het Pilsjasje ontwikkeld. Een toegankelijk ontwerp voor iedereen, bedacht vanuit praktisch oogpunt om de beste kwaliteit bier met het jasje te garanderen,” aldus Sjors van Drie, brand manager bij AB InBev.

Het Pilsjasje is een unisex ontwerp en verkrijgbaar (volwassenen 18+) via www.pilsjasje.nl. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Het Pilsjasje kost €30 exclusief verzendkosten.