WABCO vrachtwagen USB stick | PromZ

WABCO vrachtwagen USB stick

Voor WABCO ontwikkelde BeGlobal Promotions een USB stick in de vorm van een vrachtwagen.

WABCO is fabrikant van rem- en luchtveersystemen voor bedrijfswagens en was inmiddels 12 jaar geleden de eerste klant van BeGlobal Promotions. WABCO faciliteert verschillende cursussen over deze systemen, waarbij documentatie wordt meegegeven aan de cursist.

 

Een voorstel vanuit BeGlobal Promotions was om hiervoor een USB stick te gebruiken in de vorm van een vrachtwagen. Hierbij kan vanaf 100 stuks de USB stick in elke gewenste kleur worden uitgevoerd. Verder werd er een speciale geschenk verpakking voor de USB stick ontwikkeld.

 

Inmiddels gebruikt WABCO deze USB stick in verschillende Europese landen als standaard USB stick en heeft BeGlobal het model zo aangepast dat deze ook als sleutelhanger te gebruiken is.

 

Reactie klant:

BeGlobal is een echte business partner! Zij denken mee over juiste balans tussen toepassing en imago en bieden vervolgens de meest innovatieve en praktische oplossing. De USB stick wordt zeer goed ontvangen door onze klantenkring en is inmiddels zelfs al internationaal “doorgebroken” bij onze collega’s in Frankrijk, Duitsland en zelfs Brazilië heeft al interesse getoond. Als dat niet BeGLOBAL is…