Wat heeft deze gans met petflessen te maken ? | PromZ

Wat heeft deze gans met petflessen te maken ?

In deze tijd van het jaar spelen mooie cadeaus een belangrijke rol in de promotionele industrie. Dit is het moment om klanten of relaties te bedanken met een gedenkwaardige kwaliteitsgeschenk. Heeft u wel eens gedacht aan een jas van XD Apparel?

 98% lucht

Voor de winterjassen uit de collectie gebruikt XD Apparel een alternatief, duurzaam isolatiemateriaal: Thermore. In plaats van dons, zorgt een isolatielaag bestaand uit 98 procent lucht ervoor dat de warmte binnenblijft. Doordat de isolatielaag niet bestaat uit losse vezels zoals dons, blijft de vorm en functionaliteit langdurig behouden.

Gerecyclede petflessen

Het gerecyclede polyester wordt gemaakt uit gerecyclede petflessen en geldt momenteel als de duurzaamste vezel voor hoogwaardige buitenkleding. De geruwde canvas bovenstof heeft een gemêleerde textuur die de stof zeer stevig maakt en een stoere en slanke uitstraling geeft, zodat hij niet alleen qua bescherming maar ook qua uiterlijk optimaal presteert.

“WE ZIJN SAMEN VERANTWOORDELIJK VOOR DE TOEKOMST VAN ONZE PLANEET. XD APPAREL IS ZICH ERVAN BEWUST DAT WE NIET OP DEZELFDE VOET KUNNEN VERDERGAAN. VANDAAR DAT WIJ NU ACTIE ONDERNEMEN: DOOR HET GEBRUIK VAN GIFTIGE STOFFEN TE REDUCEREN, RECYCLING TE STIMULEREN, EERLIJKE ARBEIDSVOORWAARDEN TE ONDERSTEUNEN EN MOGELIJKHEDEN TE ZOEKEN OM OOK ANDEREN TE INSPIREREN HETZELFDE TE DOEN.” ALBERT VAN DER VEEN, CEO.

 

 

 XD Apparel verkrijgbaar bij Kop & Schouders

 

XD Apparel is een duurzaam, hoogwaardig jassenmerk met jassen van hoge kwaliteit en met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. XD Apparel begint met een schone lei. Dit betekent dat we een unieke kans hebben om kleding te maken op de manier waarop ze gemaakt zouden moeten worden. Het is ons doel bestaande hulpbronnen te gebruiken in zoveel mogelijk producten en ons doel op de lange termijn is ze volledig recyclebaar te maken.