WATERMAN HÉMISPHÈRE – DE NIEUWE GENERATIE | PromZ

WATERMAN HÉMISPHÈRE – DE NIEUWE GENERATIE

Met zijn afgeschuinde dop is de HÉMISPHÈRE van WATERMAN al ruim tien jaar een beststeller en een referentie in de wereld van het hoogwaardig schrijven. Door zowel mannen als vrouwen begeerd, is HÈMISPHÈRE een bijzondere accessoire en telkens weer een perfect geschenk! De nieuwe, gemoderniseerde generatie van deze serie is voorbestemd om het succes van de HÈMISPHÈRE ook ik de 21ste eeuw voort te zetten.

 

Met zijn afgeschuinde dop is de HÉMISPHÈRE van WATERMAN al ruim tien jaar een beststeller en een referentie in de wereld van het hoogwaardig schrijven. Door zowel mannen als vrouwen begeerd, is HÈMISPHÈRE een bijzondere accessoire en telkens weer een perfect geschenk! De nieuwe, gemoderniseerde generatie van deze serie is voorbestemd om het succes van de HÈMISPHÈRE ook ik de 21ste eeuw voort te zetten. Balpen wit vanaf 37,29€ per stuk bij 50 stuks

 

NIEUW IN 2010: DE BESTSELLER IN EEN NIEUW DESIGN

 

De vier “Deluxe” HÉMISPHÈRE -modellen zijn juweeltjes van raffinement, de perfecte keuze voor mensen die houden van fijne objecten. HÉMISPHÈRE “Deluxe” is een subtiele combinatie van kostbaar gebeiteld metaal met een golvend decor, een palladium omhulling en een glanzend zwarte, optisch witte of satijnen afwerking met een fijn decor van laklagen. Deze afwerkingen bieden een uitgelezen cachet, subtiel in het kleinste detail.

 

De eenvoudige, zuivere entijdloze collectie van HÉMISPHÈRE vulpennen – practisch en discreet – u kunthem onopvallend in uw zak, tas of agenda kwijt. Elegantie enaantrekkingskracht. De vulpennen zijn bedekt met glanzend metalen lak metglimmende deeltjes. HÉMISPHÈRE is een combinatie van universaliteit enveelzijdigheid – HÉMISPHÈRE combineert goud en chroom met staal, mat ofglanzend zwart met goud, in het volledig assortiment van uitzonderlijkemodellen.

 

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

N.V. Newell Rubbermaid S.A.
Edissonstraat 8
5051 DS Goirle
The Netherlands

 

 

 

Telefoon : +31 (0) 20 206 16 02
Fax : +31 (0) 2 35 23 925
www.newellb2b.nl
info.netherlands@newellco.com