Webshop voor G4S | PromZ

Webshop voor G4S

Het beveiligingsbedrijf G4S beschikt sinds kort over een nieuwe webshop met daarin G4S branded producten. Personeelsleden bestellen hier producten om aan hun relaties cadeau te geven. G4S wilde geen voorraad meer en juist een flexibel assortiment van relatiegeschenken en premiums om zo ook hierin up-to-date te blijven. Webo Promotion richtte de klantshop in en zorgt on demand voor snelle leveringen.

Branded artikelen

In de webshop vinden de geautoriseerde bestellers uiteenlopende producten met gestaffelde prijzen. Promotieartikelen op het gebied van Safety & Security zoals webcamcovers, veiligheidshesjes en anti-skimming pashouders tot fietslampen en veiligheidshamers zijn verkrijgbaar in de webshop. Ook producten als de Dopper, bidons, flesjes water, paraplu’s, notitieboeken, pennen, lanyards en een auto adapter zijn te bestellen. Natuurlijk zijn al deze producten voorzien van het G4S logo volgens de huisstijlrichtlijnen. What you see is what you get, medewerkers zien hoe de producten bedrukt worden en de organisatie is er op deze manier zeker van dat iedereen eenduidig naar buiten treedt.

Koppeling met inkoopsoftware

De webshop is gekoppeld met het inkoopsoftwareprogramma waar G4S mee werkt. Inkooporders (PO’s) en leveringen zijn dus allemaal geautomatiseerd en G4S heeft zelf met een druk op de knop inzicht in alle uitgaven. Deze zogeheten OCI-koppeling werkt voor zowel G4S als Webo Promotion prettig en snel.

G4S

G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen en draagt bij aan een veilige woon-, werk- en leefomgeving voor iedereen. Met 570.000 medewerkers verlenen zij hun diensten op zes verschillende continenten. Veilig werken staat daarbij hoog in het vaandel: Alle collega’s en klanten veilig aan het werk en veilig weer thuis. Dat is het streven. G4S is expert op het gebied van veiligheid en beveiliging en zet deze kennis in om goederen en diensten van klanten te beschermen. Van het verzorgen van veiligheidstrainingen als BHV en EHBO tot het leveren van beveiligingsprofessionals op luchthavens, kantoren en industrie. Van het bieden van slimme betalingsoplossingen tot het uitkijken van camera’s op de moderne alarmcentrale van G4S. Kortom, op meer manieren dan je denkt is G4S Securing Your World.

Webo Promotion

Al meer dan 40 jaar zijn we toonaangevend in de wereld van promotionele producten. We zorgen ervoor dat jullie de aandacht hebben, want met verrassende en kwalitatief goede relatiegeschenken en premiums laten jullie een stevige indruk achter bij jullie contactpersonen. We weten wat er speelt in de wereld van promotionele artikelen en wat er allemaal mogelijk is. Van concept tot en met opslag en distributie, van premiums tot exclusieve geschenken.

Custom made
In onze showroom in Zeewolde laten we een heel scala van onze producten zien, terwijl jullie eigen custom made product ook tot de mogelijkheden behoort. Een product in jullie eigen vorm, kleur en uitvoering zorgt dat jullie je onderscheiden.

Brandstore
Jullie eigen webshop met geselecteerde artikelen voorzien van jullie logo, de Brandstore. Het gehele traject, vanaf de ontwikkeling van de corporate collectie tot en met de administratieve afhandeling, nemen wij van Webo Promotion voor onze rekening. Iedere vestiging, filiaal of franchisenemer koopt hier eenvoudig zijn producten in en de logistieke en verdere orderafhandeling worden daarna ook voor je geregeld. Efficiënt en kostenbesparend dus!

Opslag en handling
In ons magazijn in Zeewolde, in het midden van Nederland, beheren wij jullie voorraad. De distributie nemen wij je eveneens uit handen. Dat maakt dat je geen zorgen hebt voor het verzamelen, inpakken en verzenden van de producten.
Uiteraard zorgen we er bij dit alles voor dat jullie huisstijl eenduidig uitgedragen wordt, want
Uw merk is ons werk. Daag ons uit!

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl