Welke WK-premiums deze winter? | PromZ

Welke WK-premiums deze winter?

Voor de allereerste keer zal het WK midden in de winter plaatsvinden (21 november t/m 18 december). We gaan het maar niet hebben over het gastland Qatar, want daar is al meer dan genoeg over gesproken. Maar wel over premium acties. Wat gaan we doen? Gaan we massaal thuis kijken of gaan we juist de kroeg in? Buitenlocaties zijn nauwelijks een optie in de winter. En wat gaan supermarkten en merken voor acties bedenken. Of laten ze net als tijdens de afgelopen Olympische Zomerspelen het actiemechanisme helemaal links liggen omdat Qatar gevoelig ligt?

Een kleine telefonische rondgang langs distributeurs die wel vaker voetbalpremiums bedenken leert ons dat er zeker acties op stapel staan, maar dat niemand nog wil vertellen wat ze gaan doen. En inderdaad is het gastland van invloed op de ‘tone-of-voice’ van de actie.

Nog niet bezig met het WK? Dan moet je er snel bij zijn, want net als verleden jaar zijn er nog steeds lange levertijden en verwachten we prijsstijgingen verderop in het jaar als gevolg van steeds schaarser wordende grondstoffen. Neem dus snel contact op met je distributeur.