Winnaars promotioneel product 2009: Vakjury | PromZ

Winnaars promotioneel product 2009: Vakjury

De vakjury – Marc Klamer van Idim (adviesbureau voor identiteit en imago), Martin de Winter van Hokra Below the Line, Karin Schaper, hoofdredacteur PromZ Magazine/PromZ Vak, en John Swaab, directielid van Het Portaal Uitgevers – kende winnaars en nominaties toe. Zij kwamen tot de volgende keuze:

Qubez
De winnaar in de categorie Relatiegeschenken 2009 is de Qubez van Attrackz. Een poef in de vorm van een kubus, waarop de gever desgewenst zijn logo klein kan afbeelden. Maar leuker is het natuurlijk als de naam of het logo van het bedrijf van de ontvanger er groot op staat! Een heel zichtbaar geschenk, dat de ontvanger gerust een paar jaar bij de receptie of in zijn werkkamer laat staan!

My Wine Record
Een nominatie in de categorie Relatiegeschenken is voor My Wine Record van Jos! Premiums & Gifts. Een ‘gezellig’ relatiegeschenk voor ‘ouderwets’ genieten van een diner in een restaurant of bij vrienden. Maak wat aantekeningen van de geslaagde avond in het My Wine Record-boekje. Smaakte de wijn goed? Noteer het. En maak met de speciale sticker uit het boekje een kopie van het etiket van de fles! Ook zeer geschikt voor in een kerstpakket.

E-voice recorder
Ook een nominatie in de categorie Relatiegeschenken voor de E-voice recorder van Promodeluxe. In de E-voice recorder kan men een bericht inspreken en dit gesproken bericht per e-mail verzenden.

Fietslampjes
Winnaar in de categorie Premium of the Year 2009 zijn de Fietslampjes van Two Reasons. Verkrijgbaar in opvallende nieuwe vormen, desgewenst custom made. Een betaal premium dat inhaakt op het item ‘veiligheid’ – dus breed inzetbaar voor tal van opdrachtgevers, en geschikt voor een brede doelgroep.

Flashy Flessendop
Een nominatie in de categorie Premiums is voor de Flashy Flessendop van InterImage. De dop knippert op de beat van de muziek en voorkomt meteen dat er iets ongewensts in de fles belandt. Een nieuw en functioneel give away, dat absoluut in de smaak zal vallen bij jonge uitgaanstijgers!

USB-batterij
Ook een nominatie in de categorie Premiums voor de USB-batterij van HPP Kop & Schouders. Een functioneel premium dat helemaal “MVO” is. Onder de plus-kant van de AA-batterij is een USB-poort verborgen. De batterij kan dus worden opgeladen als men aan de pc aan het werk is.

Lees meer over PromZ Vakprijzen