Ze bevriezen waar je bij zit! | PromZ

Ze bevriezen waar je bij zit!

Voor ijsliefhebbers is de Zoku Quick Pop Maker de hit van deze zomer! Samen ijslolly’s maken in alle denkbare variaties. De Zoku wordt in de vriezer bewaard maar doet zijn werk op tafel. Electriciteit is overbodig en het gebruik kinderlijk eenvoudig: giet sap in het apparaat en creeer met fruit, noten, frisdrank of yoghurt jouw favoriete ijscreatie. De ijslolly’s bevriezen direct en zijn binnen 10 minuten klaar. Het is gezond, lekker en leuk om samen te doen!

 

Voor ijsliefhebbers is de Zoku Quick Pop Maker de hit van deze zomer! Samen ijslolly’s maken in alle denkbare variaties. De Zoku wordt in de vriezer bewaard maar doet zijn werk op tafel.

 

Electriciteit is overbodig en het gebruik kinderlijk eenvoudig: giet sap in het apparaat en creeer met fruit, noten, frisdrank of yoghurt jouw favoriete ijscreatie. De ijslolly’s bevriezen direct en zijn binnen 10 minuten klaar. Het is gezond, lekker en leuk om samen te doen!

 

Zoku Quick Pop(tm) Maker is hèt geschenk om uw relaties of personeel mee te verrassen! In de zomer is Zoku Quick Pop(tm) Maker een verkoelend geschenk, maar ook voor Kerst of aan het einde van het jaar zal de Zoku met een glimlach ontvangen worden.

 

Wilt u een persoonlijke tint aan uw gift geven? Het is mogelijk uw logo op de Zoku basisset of een persoonlijk voorwoord in het receptenboek te drukken. Ook verstaan wij de kunst van het geven door op maat te verpakken in een mooie geschenkdoos. De complete verzending en aflevering verzorgen wij natuurlijk graag voor u.

 

Leverbaar v.a. 12 stuks

Meer informatie: P&P Partners bv tel.: 023-5470700

www.zokuhome.nl

 

‘,1,’Ingezonden Ga