Zwitsers zakmes, een betrouwbare vriend! | PromZ

Zwitsers zakmes, een betrouwbare vriend!

Noem eens tien outdoorproducten die je beslist meeneemt als je er op uit trekt deze zomer. Het originele Zwitserse zakmes staat zeker in de top drie! Omdat je weet dat dit zakmes met zijn herkenbare rode kleur en Zwitserse kruis een betrouwbare vriend is voor het leven die tegelijkertijd vol functionele verrassingen zit!

Tot voor kort waren er twee fabrikanten van Zwitserse zakmessen “Swiss Army Knives”, te weten Victorinox en Wenger. In 2005 besloot Victorinox om Wenger te redden van een _nanciële ondergang en nam het bedrijf over. Hierbij bleven de productie en verkoop van Wenger zakmessen bestaan in de fabriek in het Zwitserse Delémont.

Per 1 januari 2014 heeft Victorinox echter besloten om de productie van Wenger zakmessen te stoppen om zich te gaan focussen op één merk (Victorinox). Een deel van het Wenger assortiment wordt geïntegreerd in het Victorinox assortiment en zal vanaf juli onder de naam “Victorinox Delémont” op voorraad liggen.

Victorinox bestaat dit jaar 130 jaar. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Hier ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife” dat wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Nog steeds maakt het Victorinox zakmes deel uit van de basisuitrusting van legereenheden over de hele wereld én vormt het de basis van een gedegen outdooruitrusting of hét perfekte kado!

Voor meer informatie over Victorinox en de Delémont collectie kunt u contact opnemen met importeur Homeij Oisterwijk B.V.

Bedrijfsnaam Homeij Oisterwijk B.V.
Adres Nijverheidsweg 9a
Postcode 5061 KK
Plaats Oisterwijk

Telefoon 013 – 5238370
Fax 013 – 5238399

Ga naar de website