Polaroid SNAP Touch instant foto camera

Print direct de foto uit de camera!!!

De Polaroid Snap Touch is een 13MP digitale direct-klaar camera met een geïntegreerde printer die gebruik maakt van ZINK® Zero Ink Printing Technology en voorzien is van een 13MP 3.5″ LCD Touch screen.

Daarnaast is de camera voorzien van een Micro SD-kaartslot, waarin een kaart tot maximaal 128 GB geplaatst kan worden.

Uniek pakket

Verpakt in een strak en minimalistisch design, biedt de Polaroid Snap een uniek pakket aan mogelijkheden met inbegrip van verschillende opnamemodi. Zo kunnen er kleuren, zwart-wit of vintage Polaroid foto’s gemaakt worden. De camera beschikt ook over een ‘photo-booth’ modus, waarin snel zes foto’s in tien seconden gemaakt worden en de mogelijkheid bestaat om deze af te drukken mét of zonder de klassieke Polaroid fotoframe look and feel. Het Touch Screen maakt het gebruikers makkelijk om hun hun foto’s aan te passen voordat ze gaan printen en dit alles zonder tussenkomst van een computer.

Zero INK Technology

Voor de fotoprints wordt gebruik gemaakt van ZINK (Zero INK) Technology voor het (creditcard) formaat van 2×3″ inch binnen een minuut. Door zijn snelle afdrukmogelijkheden, kan de gebruiker gewoon nieuwe foto’s blijven maken terwijl de reeds gemaakte Polaroid Snap Touch foto wordt afgedrukt.

Leverbaar in divere kleuren.

Importeur voor de Benelux

Transcontinenta BV, sales@transcontinenta.nl, 0252-687555