Alles oranje op 30 april | PromZ

Alles oranje op 30 april

Wilt u nog inhaken op de troonswisseling? In sommige gevallen zal het ook zelfs nog wel mogelijk zijn om tailor made artikelen voor uw bedrijf of merk te bestellen, maar voor de standaard producten is er nog wel tijd genoeg en keus te over.

 

De fabrikanten en importeurs van promotionele producten hebben een uiteenlopende range aan producten klaarliggen voor de leveranciers van premiums en relatiegeschenken. Van – oranje – pennen, mokken, borden, tassen tot en met grappige give away’s.

 

Neem contact op met uw leverancier voor de mogelijkheden om Nederland op 30 april zo oranje mogelijk te maken!

 

Reclame-explosie

Het Parool verwacht zelfs een ‘reclame-explosie’ op 30 april in het centrum van Amsterdam. Een groot aantal bedrijven wil voor het oog van de wereld rond de Dam met inhakers adverteren op steigerdoeken, aldus Het Parool. Het stadsdeel Centrum zit met de kwestie in zijn maag. Eind maart 2011 nam de deelraad de PvdA-motie aan tegen reclame op steigerdoeken. Maar exploitanten als Blow Up Media en Urban Wrap hebben veel aanvragen voor reclame ontvangen, want die uitingen zijn extra aantrekkelijk voor met name internationale adverteerders omdat ze via camera’s de hele wereld over gaan.