PromZ.live, nieuw event van Het Portaal | PromZ

PromZ.live, nieuw event van Het Portaal

De vakbeurzen PromZ Event, Je Klant in Beweging en RelatieZ gaan gezamenlijk verder als PromZ.live, een dynamisch (kennis)event op het gebied van actiemarketing, loyalty en promotionele producten. PromZ.live vindt plaats in Rotterdam Ahoy, op 10 en 11 mei aanstaande.

Op PromZ.live kunnen bezoekers (de professionals uit het bedrijfsleven, overheden en non-profit sector) kennis maken met een uiteenlopend aantal facetten van promotionele producten, relatiegeschenken, loyalty en actiemarketing. Zo is er ruimte voor demonstraties, workshops, tentoonstellingen en praktische seminars.
 

Interactie

“De laatste jaren komen steeds meer jonge(re) inkopers en marketeers naar onze beurzen. Met PromZ.live willen we de bezoekers en de exposanten het podium geven dat past bij het dynamische vakgebied actiemarketing en de lifestyle van de mensen van de huidige ‘werkvloeren’, de generaties voor wie delen, interactie en beleving kernwoorden zijn,” vertelt John Swaab, directeur van organisator Het Portaal. “We hebben voor de locatie Ahoy gekozen vanwege de ‘festival’ uitstraling, die bij deze nieuwe vakbeurs past.”

PromZ.live telt een aantal special interest segmenten: de gadgetzone, de specialistenstraat, het BrandZ Pavilion, het machinepark, de seminarlounge en het actiemarketingplein. Zie ook www.promz.live