Amstel geeft persoonlijke vaasjes weg | PromZ

Amstel geeft persoonlijke vaasjes weg

 

Amstel trakteert bierdrinkers op een Amstel vaasje met hun eigen naam of tekst. Bij aankoop van een krat Amstel in de supermarkt of vier biertjes in één van de deelnemende cafés, krijgen consumenten een code waarmee ze via internet gratis een vaasje kunnen bestellen.

 

De landelijke actie in samenwerking met alle supermarkten en verschillende horecazaken is deze week gestart en is onderdeel van een campagne rondom het Amstel vaasje.

 

Geur en smaak
“Dankzij het ontwerp van ons karakteristieke vaasje komen de geur, smaak en schuimkraag van het bier perfect tot zijn recht. Een bijkomend voordeel is dat je het vaasje kan personaliseren met je eigen tekst of naam. Zo is het probleem dat er iemand anders uit jouw bierglas drinkt vanaf nu verleden tijd,” vertelt Maud Meijboom, marketing manager van Amstel.

 

Primera-vestiging
Wie zo’n glas wil, moet de unieke actiecode invullen op www.amstel.nl en daarna de tekst opgeven. Het glas wordt vervolgens binnen 6 weken gratis afgeleverd bij een Primera-vestiging naar keuze. Ook kunnen de vaasjes tegen betaling van 4,95 euro worden thuisbezorgd.

Een aardige actie, maar volgens PromZ Magazine wel een erg lange levertijd…
De actie wordt ondersteund door een tv-commercial en een online campagne op Facebook en Hyves. Op deze social media kanalen kan men een virtueel Amstel vaasje met eigen naam op zijn profiel pagina publiceren, waarbij de naam wordt omgezet in een biertype.