Beste premiums en relatiegeschenken van 2010 | PromZ

Beste premiums en relatiegeschenken van 2010

De Pizzarette, de Power Mat, de Secrid kaarthouder, de Mini Memo- & Videorecorder: een greep uit de producten die onlangs zijn uitgeroepen tot de beste premiums en relatiegeschenken van 2010.

De PromZ Promotional Products of the Year zijn de prijzen voor het beste Premium van het Jaar en het beste Relatiegeschenk van het jaar. Een publieksjury en een vakjury kennen hun eigen prijzen toe.

v.l.n.r. Jean van Waes (Alpha Impex), Richard Jabaay (Gigagifts), Robert van Enschot (Vepa Gifts), Frederique Winterink (Art Poetry & Design), Jos Schröer (JOS! Premiums & Gifts) Oene Mees (CCO Poulis Group), Marianne Sasse (Secrid).

Publieksprijzen
Alle bezoekers van PromZ Event vormen de Publieksjury en kiezen uit de noviteiten op de beurs hun Beste Premium en Beste Relatiegeschenk van 2010. In de categorie Premiums gaat deze Publieksprijs naar de Cardprotector van Secrid, een ultradunne aluminium houder die betaalpassen en andere kaarten beschermt tegen beschadiging en voorkomt dat kaarten met een RFID-tag (zoals de OV-chipkaart) worden gehackt. De Publieksprijs in de categorie Relatiegeschenken is voor de Pizzarette van VepaGifts, een mini-pizzaset om aan tafel je eigen pizza’s te maken.

Vakprijzen Premiums
De winnaar in de categorie Premiums is de Mini Memo- en Video recorder van Alpha Impex. De Memo- en Videorecorder is de nieuwe versie van het ‘gele plakkertje’. Kijk en spreek in de lens. Je hebt 30 seconden de tijd. Het rode lampje brandt om aan te geven dat er een boodschap te beluisteren valt.

In de categorie Premiums was er een nominatie voor de Yoke Shopper van Gigagifts. Ook een nominatie voor de Lollipop Speaker van Jos! Premiums & Gifts.

Vakprijzen Relatiegeschenken
De winnaar in de categorie Relatiegeschenken is de Power Mat van CCO Poulis Group. Echt een noviteit. De Power Mat is een nieuwe oplossing om – maximaal vier – mobiele apparaten als telefoons en blackberry’s op te laden zonder snoeren en adapters.

Een nominatie in de categorie Relatiegeschenken is voor de Art Cube van Art Poetry & Design. Ook een nominatie in de categorie Relatiegeschenken voor de Secrid cardprotector van Secrid (zie hierboven).