Na selectieprocedure Joosten Promogifts leverancier BLG Wonen
blg-wonen-joosten

BLG Wonen kiest voor Joosten Promogifts

Na een uitgebreide selectieprocedure, mag Joosten Promogifts zich leverancier noemen van BLG Wonen. In overleg met BLG Wonen is er een creatief assortiment cadeaus samengesteld, dat past bij BLG Wonen en hun relaties, aldus Tim Hoen van Joosten Promogifts.

Hij vervolgt: “Hierbij is rekening gehouden met de input vanuit de afdeling marketing en sales van BLG Wonen. We hebben een cadeau assortiment samengesteld met als voorwaarden o.a. creatief, verrassend, degelijk, betrouwbaar en eigentijds. De cadeaus worden besteld via de door Joosten Promogifts geleverde BLG Wonen cadeauwebshop. Iedere accountmanager selecteert in de webshop snel en eenvoudig een cadeau waar hij/zij achter staat voor een relatie. Alle artikelen worden door Joosten Promogifts verpakt en verstuurd in een speciale BLG-cadeauverpakking. De online cadeauwebshopmodule en opslagfaciliteiten van de goederen door ons speelden een belangrijke rol in de keuze van BLG Wonen voor Joosten Promogifts.”

“BLG is opgericht in 1954 en inmiddels onderdeel van de Volksbank. BLG is een grote speler op de hypotheekmarkt met ruim 230.000 klanten,” aldus Hoen.