CSR-certificaat voor Brandwijk/Promo.nl | PromZ

CSR-certificaat voor Brandwijk/Promo.nl

Medio oktober ontving Brandwijk/Promo.nl, leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken, het nieuwe certificaat voor duurzaam ondernemen in de promotionele productenbranche uit handen van Willem Lageweg, directeur MVO Nederland.

Dit zogeheten CSR-certificaat (Corporate Social Responsibility) is een nieuwe internationale standaardnorm voor MVO in de branche van kerstpakketten en promotionele artikelen. Het certificaat wordt in Nederland toegekend door branchevereniging PPP (Platform Promotional Products) aan zijn leden. Brandwijk streeft ernaar om in 2020 alleen nog maar duurzame promotionele producten te verkopen.

De bijeenkomst waar dit certificaat (en tevens ook keurmerken voor veilig ondernemen voor bedrijven op de bedrijventerreinen in Zaltbommel, waar ook Brandwijk/Promo.nl is gevestigd) werd uitgereikt, werd gepresenteerd door Reim Reimers, voormalig general manager van het befaamde Amsterdamse hotel The Grand en side kick van de populaire tv-kok Herman den Blijker in het televisieprogramma ‘Herrie in het Hotel’.

Fotografie: Cynthia Brandwijk