Compacon in zee met Plato Groep | PromZ

Compacon in zee met Plato Groep

Per 1 januari 2017 heeft de Plato Groep, moederbedrijf van Clipper en IGO-POST, een meerderheidsbelang genomen in Compacon.

Grenzen verleggen

“Voor Compacon is deze samenwerking een prachtige stap om de grenzen verder te verleggen en onze klanten, ook internationaal, nog beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de Plato Groep hebben we een springplank naar een groot internationaal netwerk van Europese vestigingen en zijn we klaar om onze activiteiten ook internationaal verder uit te rollen,” aldus Ton Löbker, ceo van Compacon. “Daarnaast ben ik er van overtuigd dat schaalgrootte, integraal supply chain management, internationalisering en klantgerichte (IT)processen de succesfactoren zijn voor de toekomst. Door de samenwerking met de Plato Groep creëren we, naast alle synergievoordelen, voorwaarden waardoor we ons succes verder kunnen uitbouwen.”

Hoofdkantoor Helmond

De Plato Groep bedient vanuit het hoofdkantoor in Helmond en de vestigingen in België, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk en Denemarken diverse klantsegmenten in geheel Europa. Compacon zal binnen de Plato Groep als zelfstandige organisatie blijven opereren en ook onder de naam Compacon zijn activiteiten voortzetten. Löbker blijft ceo van Compacon.

Foto: Ton Löbker (l) en Frans-jozef Maas