“COOL” KERSTGESCHENK | PromZ

“COOL” KERSTGESCHENK

Verras uw personeel of relatie met een origineel geschenk. Een geschenk waar veel plezier aan beleefd wordt het hele jaar door. Eenvoudig, gezond, heerlijk, binnen 10 minuten genieten van een kant en klare vrolijke ijslolly. zoku kerstgeschenk, zoku kerstpakket of zoku als relatiegeschenk, ijsmachines zijn niet nodig met de zoku.

 

 

Verras uw personeel of relatie met een origineel geschenk. Een geschenk waar veel plezier aan beleefd wordt het hele jaar door. Eenvoudig, gezond, heerlijk, binnen 10 minuten genieten van een kant en klare vrolijke ijslolly.

 

Na de introductie van de Zoku Quick Pop™ Maker dit voorjaar, heeft deze bijzondere keukengadget, waarmee je heel eenvoudig binnen 10 minuten gezonde, unieke ijslolly’s maakt, zich verder ontwikkeld. Naast Zoku Duo is er nu ook de Zoku Single Quick Pop Maker. De felle kleuren en de leuke prijs, maken dit een wel heel bijzonder relatiegeschenk.

 

Het maken van heerlijke verse ijslolly’s wordt steeds leuker. Met de Zoku Karakterkit, de Zoku Chocodipper en de Zoku Tools wordt het mogelijk een bijzonder geschenk op maat te maken, geschikt voor iedere relatie.
Kijk op www.zokuhome.nl voor alle mogelijkheden.
Speciale december cadeaumaand actie: 

ZOKU KERSTPAKKET
* Zoku Single Quick Pop Maker
* Receptenboek
* Chocodipper

Nu vanaf € 39,-

 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfslogo op de
ijsmal te drukken of uw kerst- of nieuwjaarswens in het
receptenboek te drukken.

 

Wilt u meer weten over de Zoku Quick Pop™ Maker? Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag om uw geschenk verder uit te werken.

 

Smakelijke groet,
Zokuhome.nl
Tel. 023 – 584 82 78