Danielle Kaspers (Robitex) laat zich opsluiten | PromZ

Danielle Kaspers (Robitex) laat zich opsluiten

Wie Danielle Kaspers van Robitex in een hokje van 1 x 2 meter wil zien zitten, moet woensdag 18 mei naar restaurant Fellini komen in Enschede. En doneer dan meteen wat euro’s, of bied op een veilingstuk. Want ze zit in dat hokje voor een goed doel: Free a Girl, de organisatie die jonge meisjes uit gedwongen prostitutie wil bevrijden.

 

Danielle Kaspers: “Voor de actie Lock me Up ga ik op 18 mei van 12 uur ’s middags tot 12 uur ’ s avonds in zo’n klein hokje, zonder eten, alleen water, en af en toe eruit om naar het toilet te gaan. Tijdens deze actie verzamel ik zoveel mogelijk veilingstukken en probeer ik via alle kanalen donaties op te halen voor Free a Girl. Mijn doel is om minimaal 10.000 euro bij elkaar te krijgen. Mijn netwerk en vrienden komen die dag bij Fellini Enschede waar mijn hokje staat om mij te steunen en alle veilingstukken goed te laten veilen.”
 

Edwin van der Sar

Kaspers veilt o.a.een door Edwin van der Sar gesigneerde sporttas, een sauna-arrangement en een ballonvaart voor 2 personen. (www.freeagirl.nl/lockmeup/deelnemers/danielle-kaspers/).
De actie Lock me Up wordt door het hele land gehouden van 18 tot en met 22 mei, en vindt overal plaats bij restaurants. Free a Girl is een organisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie, zoals bijvoorbeeld in India, te halen. De meisjes worden vaak gedwongen om in die kleine hokjes te zitten. Zie www.freeagirl.nl