Robitex aan de slag voor Saxion Hogeschool | PromZ
Robitex wint voor de tweede keer aanbesteding promotionele artikelen hogeschool Saxion

Robitex aan de slag voor Saxion Hogeschool

Het in Enschede gevestigde Robitex, leverancier van promotionele producten, heeft de aanbesteding – uitgeschreven door Saxion Hogeschool – gewonnen. De aanbesteding bestaat uit het leveren van promotionele artikelen voor studenten, maar ook uit het meedenken over relatiegeschenken voor afgestudeerden en relaties voor de verschillende locaties in Enschede, Deventer en Apeldoorn.

“Wij zijn erg trots dat we gaan samenwerken met wederom een grote organisatie uit het oosten van Nederland,”, aldus Danielle Kaspers (Robitex). “Saxion Hogeschool is een van de grootste hogescholen van het land met bijna 27.000 studenten en 3.000 medewerkers. Na Drenthe college en ROC van Twente is het de volgende grote onderwijsinstelling uit Noord- en Oost-Nederland die voor Robitex als partner kiest.”

Duurzaamheid

De aanbesteding heeft een looptijd van minimaal twee jaar, waarbij de nadruk steeds meer gaat liggen op duurzaamheid. De artikelen uit het assortiment ‘duurzaam’ zijn straks te bestellen in een unieke gesloten shop die op maat wordt gemaakt voor Saxion.