De unieke Ballbox | PromZ

De unieke Ballbox

Zonder bal kan je niet scoren

Was het niet voetbal-filosoof Cruyff die stelde dat je ‘de bal moet hebben om te kunnen scoren’. Hij had het waarschijnlijk over het nobele voetbalspel. Wij zien dat het even zo goed van toepassing is op dit relatiegeschenk. Want het mag voor de hand liggend zijn, om een bal weg te geven, u scoort er commercieel gegarandeerd wél mee. En dankzij de spraakmakende én stapelbare verpakking geeft u alsnog een originele draai aan de bal.

 

 

Op de middenstip

HiepHiepKado beschikt over een eigen innovatieve studio. Naast de creatieve geest hebben onze collega’s vooral ook een groot voetbalhart. Hier worden unieke voetbalgadgets ontwikkeld, waarmee u kunt scoren. En met de Ballbox gaat u zeker scoren. Laat uw Ballbox volledig ontwerpen in onze studio. We hebben inmiddels ruime ervaring in het ontwerpen van tailormade producties voor klanten. Kijk voor de specificaties van de Ballbox op onze website.

 

Aanbieding op maat

Via de website komen dagelijks tal van bestellingen binnen, maar uiteraard staat onze klantenservice altijd paraat u te adviseren. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak bij de klant door onze mensen van de buitendienst.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar kado@hiephiepkado.nl voor advies van één van onze adviseurs.

 

 

HiepHiepKado

Rijnstraat 495a

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.hiephiepkado.nl