Doe mee. Uw stem telt! | PromZ

Doe mee. Uw stem telt!

Wie is de beste leverancier van het jaar? En wie krijgt de award voor de beste internetleverancier van dit jaar? Binnenkort kunt u uw stem uitbrengen op een van de 15 genomineerde full service leveranciers van premiums en relatiegeschenken en op een van de 10 genomineerde internetleveranciers. Doe mee. Uw stem kan het verschil maken!

Met een paar dagen laten we weten dat de speciale stemsite (www.promz.nl/leveranciervanhetjaar) in de lucht is en welke bedrijven zijn genomineerd. Op die site ziet u ze alle 15 c.q. 10. Via de website kunt u dan als opdrachtgever eenvoudig uw stem uitbrengen op uw favoriet in één of allebei de categorieën: Leverancier van het Jaar 2017 en Best Online Performance 2017.

De awards zijn een initiatief van PromZ Magazine, en worden ondersteund door de branchevereniging PPP. De onderscheiding voor de Leverancier van het Jaar wordt dit jaar voor de 15e keer uitgereikt, de Best Online Performance wordt voor de 3e keer uitgereikt. Een vakjury bepaalde de lijst van nominaties. Opdrachtgevers, vakgenoten uit de promotionele productenbranche en leden van de vakjury bepalen met z’n allen de winnaars.