Elektrische BBQ | PromZ

Elektrische BBQ

Geniet van het weer met deze elektrische BBQ

Het voorjaar is begonnen en ook de temperatuur is gestegen! Tijd voor ontspanning en samen met vrienden genieten aan de barbecue van heerlijke stukken vlees, vis en groenten.

 

Waarom een elektrische barbecue?

Met een barbecue is koken extra gezellig. Een origineel, waardevol en luxe geschenk voor uw medewerkers en relaties. Laat hen genieten van deze elektrische barbecue. Een voordeel van de elektrische barbecue is de minimale rookontwikkeling. Daarnaast is deze multifunctionele barbecue binnen enkele minuten klaar voor gebruik en bij minder goed weer is de barbecue ook uitstekend binnen te gebruiken. Het handige statief kan worden verwijderd waardoor gebruik kan worden gemaakt van de tafelbarbecue!

 

Veilig en eenvoudig in gebruik

Geen gedoe met houtskolen of gasflessen voor uw relaties. Maximale veiligheid door de regelbare temperatuurinstelling en veiligheidsschakelaar. Warmt met 2.000 Watt vermogen snel op en heeft een groot grillformaat van 47 x 28 cm. Deze elektrische barbecue is geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te maken. De vetopvangbak kan met water worden gevuld om overtollige rook en geur te vermijden. Het metaal is voorzien van een beschermende coating, zodat roestvorming niet mogelijk is.

 

Aanbieding op maat

Via de website komen dagelijks tal van bestellingen binnen, maar uiteraard staat onze klantenservice altijd paraat u te adviseren. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak bij de klant door onze mensen van de buitendienst.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar kado@hiephiepkado.nl voor advies van één van onze adviseurs.

 

 

HiepHiepKado

Rijnstraat 495A

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.hiephiepkado.nl