Harley-Davidson Bluetooth oordopjes | PromZ

Harley-Davidson Bluetooth oordopjes

CSE heeft samen met Harley-Davidson, een van ‘s werelds grootste en bekendste motorfabrikanten, de Harley-Davidson Bluetooth oordopjes ontwikkeld.

Deze custom made oordopjes zijn speciaal gemaakt voor het loyaliteitsprogramma van Harley-Davidson. Klanten van Harley-Davidson kunnen de oordopjes tegen een gereduceerd tarief aanschaffen wanneer zij kleding of (motor) accessoires kopen bij een Harley-Davidson dealership. Naast de onwikkeling van dit product, verzorgen wij ook wereldwijd de distributie naar de Harley-Davidson dealers.

Premium oordopjes

De premium oordopjes geven een rijk en levendig geluid met superieur comfort. Dynamische geluidseffecten geproduceerd via 10mm luidsprekers leveren diepe BASS & akoestische hoogten die de meest krachtige luisterervaring bieden.

CSE is een distributeur van promotionele producten en diensten met een wereldwijde klantenportfolio. Sinds een paar jaar hebben wij een Europees kantoor geopend om onze internationale klanten beter te bedienen. Wat maakt ons anders dan andere bedrijven? Onze excellente service, toewijding aan onze klanten en onze leuke bedrijfscultuur.
Heb je ook interesse in custom made producten of ben je benieuwd wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!