Heeft u ook eco-vriendelijke relatiegeschenken? | PromZ

Heeft u ook eco-vriendelijke relatiegeschenken?

“Heeft u ook eco-vriendelijke relatiegeschenken?”nn Regelmatig komt die vraag voorbij en daar zijn we dan heel blij mee. Met name als die vraag al snel ter tafel komt. Want uiteraard kunnen we dat leveren!n

Eco-vriendelijke relatiegeschenken

Eco-vriendelijke relatiegeschenken zijn al jarenlang een trend. Iedere professionele leverancier heeft daar ervaring mee en weet daar mee om te gaan. Het is ook een begrijpelijke trend, want veel grote bedrijven hebben duurzaamheid expliciet in hun corporate strategy vermeld. Dus dan is het niet meer dan logisch dat daar ook rekening mee wordt gehouden bij de inzet van promotionele artikelen en relatiegeschenken.

In veel gevallen is het mogelijk om met behulp van maatwerk een standaard-product uit te voeren in een ‘Sustainable Edition’. Bijvoorbeeld een product van hout dat een uitvoering in bamboe krijgt. Want bamboe is een plantensoort die weer razendsnel aangroeit. Een gekapte boom doet daar veel langer over.

Planet Earth Promotions

In het buitenland zijn er zelfs diverse promotionele leveranciers die zich volledig hebben gespecialiseerd in eco-vriendelijke producten. Zij tooien zich met groene namen zoals Planet Earth Promotions. Dat vinden wij iets te ver gaan. We zouden wel willen, maar lang niet al onze klanten zijn bereid om het prijskaartje te betalen, dat vaak aan duurzame producten hangt. En als je Loyalty Makers heet, blijf je natuurlijk ook loyaal aan die vaste afnemers.

Zie ons maar als een goed restaurant dat naast de reguliere gerechten ook diverse kwalitatief zeer hoogwaardige vegetarische gerechten op de menukaart heeft staan. Voor elk wat wils! Heeft u interesse in wie we zijn, wat we doen en hoe we uw organisatie kunnen helpen? Bel of mail ons. Alvast bedankt voor uw interesse!