Het Traditionele Kerstpakket | PromZ

Het Traditionele Kerstpakket

Het Traditionele Kerstpakket is weer helemaal terug!

2013 is het jaar van het Traditionele Kerstpakket. Waar de keuze voorgaande jaren regelmatig viel op een keuzegeschenk wordt dit jaar weer op grote schaal gekozen voor een traditioneel pakket. In moeilijke tijden is gezellig samenzijn en het vieren van Kerst in de huiselijke kring populairder dan ooit en mag een beetje luxe dan best.

 

Uw kerstpakket bij Gourmet Gifts B.V.; een genot om te geven én te ontvangen

Gourmet Gifts B.V. heeft dit jaar weer een ruime selectie van mooie kerstpakketten, voor elk budget, voor u samengesteld om van te genieten met de hele familie. Van eenvoudig tot luxueus.

 

 

 

Of heeft u liever een kerstpakket op maat?

Een thema-, wijn-, of duurzaam/MVO pakket? Bij ons is alles mogelijk. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren en te voorzien van een vrijblijvende offerte.

 

Wij zenden u graag onze Feestelijke Geschenkpakketten Catalogus met daarin ruim 100 kerstpakketten, mooie wijngeschenken en specials ter inspiratie, maar u kunt ons ook bellen voor een (vrijblijvende) afspraak of een bezoek aan onze showroom op 072- 5745280.

 

Maakt u al indruk op uw relaties?

Zoekt u een relatiegeschenk waarmee u indruk maakt? Een relatiegeschenk is een belangrijk onderdeel van een contactmoment en dus wilt u het graag goed doen. Gourmet Gifts B.V. heeft een groot assortiment relatiegeschenken in elke prijsklasse. Heeft u al een idee? Wij voorzien u graag van een passende offerte. Voor een afspraak met een van onze adviseurs kunt u ons bellen op 072 – 5745280, of mailen naar info@gourmetgifts.nl

 

Gourmet Gifts h/o Het Dijkhuis

WM Dudokweg 44

1703 DB Heerhugowaard

Tel. 072 – 57 45 280

Fax 072 – 57 13 799

E-Mail: info@hetdijkhuisbv.nl

Website: www.hetdijkhuisbv.nl