Het wordt een mooie zomer | PromZ

Het wordt een mooie zomer

In de eerste helft juni komt de Summer Outdoor special van PromZ Magazine bij u binnen. In het zomernummer van PromZ Magazine staat een zomerse aanpak van uw relatiemarketing centraal.

 

Immers, de zomermaanden zijn de leukste maanden voor de mensen. Vakantie, en hopelijk veel zon, geven nieuwe energie. Miljoenen Nederlanders – en wellicht ook u – leven toe naar een welverdiende zomervakantie op het strand, de camping, in eigen tuin of ergens hoog in de bergen. Gezellig met familie of vrienden.

 

Een uitgelezen moment om uw personeel en relaties een leuk en functioneel ‘outdoor’ cadeautje te geven. Zo bent u als organisatie toch nog een beetje bij ze…

 

In deze Summer Outdoor special van PromZ Magazine vindt u als inkoper/marketeer originele producten, die de leveranciers van premiums en relatiegeschenken meestal op voorraad hebben liggen en in een paar dagen voor u kunnen laten bedrukken met uw merknaam of logo. Denk bijvoorbeeld aan frisbees, strandballen, strandlakens, barbecues, uw eigen merk zonnebrandcrème in een tube, zonnebrillen, jeu de boules spellen, opblaaskussens met ingebouwde radio, etcetera. Honderden producten van een paar dubbeltjes tot een paar euro.

 

Met een klein cadeautje wenst u medewerkers en klanten van uw bedrijf op een originele manier een leuke zomervakantie toe, na kerst hét belangrijkste familiemoment van het jaar!

 

En is het toch slecht weer? Dan is een lichtgewicht regenponcho óók een functioneel geschenk…

 

Mocht u PromZ Magazine altijd lezen via een collega en dit nummer direct na verschijning willen ontvangen, mail dan even uw naam en bedrijfsgegevens door naar info@hetportaal.com onder vermelding van Gratis PromZ Magazine. Want als zomercadeautje krijgt u dan van ons eenmalig gratis de PromZ Magazine toegestuurd. Neem trouwens ook eens een kijkje op www.promz.nl voor de nodige inspiratie!

 

Wij wensen u een goede outdoor zomer toe!