In Memoriam Carl Elsener Senior | PromZ

In Memoriam Carl Elsener Senior

Sommige mensen verdienen een bijzonder geschenk. Iets waardoor zij zich gewaardeerd en belangrijk voelen. Dit bijzondere Limited Edition exemplaar van Victorinox is perfect!

 

In de zomer van dit jaar verloor de Victorinox familie haar patriarch. Carl Elsener senior was een uitvinder, een visionair leider en een groot ondernemer. Bekend over de hele wereld als de Zwitserse zakenman die het kleine rode Zwitserse legermes de wereld in bracht: hij maakte het een echte compagnon voor miljoenen mensen op aarde. Gevormd en geleid door zijn diepe geloof in Christus en gedreven door zijn passie en sterke wil, wilde hij dingen beter maken en hij slaagde hierin op vele, vele manieren.

 

Om de herinnering aan deze zeer bijzondere man te bewaren, brengt Victorinox een speciaal collector’s item op de markt. Dhr. Elsener had een grote affi¬niteit met zijn Explorer mes en daarom wordt dit model opnieuw gelanceerd in een beperkte oplage met een lemmet van Damascus staal, een metaal ingelegd logo en een houten body met daarin de handtekening van Dhr. Elsener gegraveerd.

 

Ieder mes heeft een uniek nummer en de oplage is strikt gelimiteerd tot 7.000 stuks. Voor de Nederlandse markt heeft importeur Homeij Oisterwijk slechts 80 stuks beschikbaar gekregen. Dus dit is het meest unieke, originele en bijzondere geschenk voor die ene bijzondere klant/relatie/medewerker.

 

Voor extra achtergrondinformatie: www.uxuryactivist.com

 

Contactgegevens:

Homeij Oisterwijk, Erwin Schellekens, 013 523 83 70,

homeijgifts@homeij.nl, www.homeijgifts.nl