Koestert u uw klanten genoeg? | PromZ

Koestert u uw klanten genoeg?

De laatste tijd hoor je weer steeds vaker over het centraal zetten van de klant. Door de onstuimige tijden is het koesteren van de klant weer een hot topic. Zelfs banken hebben de klant ‘herontdekt’. Elk bedrijf moet het hebben van zijn klanten en de producten en diensten leveren die de klanten willen hebben. Maar niet alleen dat: om die klant vast te houden moet hij af en toe worden beloond. Klanten moeten trouwe klanten blijven.

 

Specialisten in klantentrouw
Koestert u uw klanten genoeg? Heeft u trouwe klanten? Wist u dat het helemaal niet zoveel tijd, moeite en geld kost om klantentrouw te bewerkstelligen? Rond de 80 specialisten op dit gebied kunnen u daar alles over vertellen op de vakbeurs RelatieZ, die op donderdag 12 september plaatsvindt in Hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht.

Meer geefmomenten per jaar
Op de vakbeurs RelatieZ vindt u alle tools voor klantenloyaliteit. Van specifieke relatiegeschenken, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken tot give away’s die het hele jaar door kunnen worden ingezet en online loyalty- en motivatieprogramma’s voor speciale klantengroepen of het eigen personeel. Want ook het eigen personeel dat zich het hele jaar inzet voor uw bedrijf verdient van tijd tot tijd een extra. Traditioneel doen we dat in de decembermaand, maar er zijn genoeg alternatieven. Laat u informeren op RelatieZ.

De grootste professionele cadeauwinkel
Donderdag 12 september wordt dus de leukste werkdag van het jaar! Want dan heeft u exclusief toegang tot RelatieZ, het evenement dat is uitgeroepen tot De Dag van het Relatiegeschenk. RelatieZ wordt ook wel de grootste professionele cadeauwinkel genoemd. In de sfeervolle Hal 5 van de Jaarbeurs tonen leveranciers van relatiegeschenken, kerstpakketten en online eigen keuzeconcepten uitgebreid hun assortimenten. Iedere leverancier staat in zijn eigen stand. Bij iedere leverancier kunt u zich in alle rust oriënteren en laten adviseren.

Gratis full catering voor bezoekers
RelatieZ is een exclusieve beurs. Die exclusiviteit komt ook tot uiting in het entreebeleid. De beurs is alleen toegankelijk voor professionals die binnen hun bedrijf, non-profitorganisatie of overheidsinstantie (mede) verantwoordelijk zijn voor de inkoop van relatiegeschenken. Zij kunnen de beurs gratis bezoeken na voorregistratie op www.relatiez.nl. Als 1250 professionals zich hebben aangemeld, wordt de registratiesite gesloten. Als gast van de organisatie krijgt u ook full catering: drankjes en hapjes krijgt u aangeboden!