Kom inspiratie tanken op PromZ Event 2013 | PromZ

Kom inspiratie tanken op PromZ Event 2013

Op de grootste vakbeurs voor promotionele producten, PromZ Event, zijn in de loop der jaren heel wat goede ideeën geboren die tot zeer succesvolle cases hebben geleid! Ook dit jaar vindt u er weer de nieuwste give away’s, premiums en relatiegeschenken voor uw promotie- en loyaltyprogramma’s.

 

Uit onderzoeken blijkt steeds weer dat inkopers uit het bedrijfsleven een bezoek aan de vakbeurs PromZ Event een prettige en efficiënte manier vinden om zich te oriënteren op give away’s, promotie-artikelen en relatiegeschenken. ‘Het aanbod is groot en gevarieerd’, ‘je kunt de producten ook echt oppakken en van alle kanten bekijken’, ‘je kunt meteen je vragen stellen en meer informatie krijgen’, ‘je ontmoet nieuwe leveranciers’ – dat zijn enkele uitspraken die steeds terugkomen.

 

Gratis entree voor professionals

PromZ Event vindt plaats van 26 t/m 28 maart in de Jaarbeurs Utrecht (Hal 3). U kunt PromZ Event 2013 gratis bezoeken als u binnen uw bedrijf de professional bent die (mede) verantwoordelijk is voor de inkoop van promotionele producten en relatiegeschenken. Het enige wat u even moet doen is uw komst doorgeven via www.promzevent.nl. Met de print van de voorregistratie kunt u zo naar binnen. Zonder deze voorregistratie bedraagt de entree 30 euro.

 

Lees meer over PromZ Event 2013 in de PromZ Magazine, die binnenkort op de mat valt.