Leverancier van het Jaar 2014, and the winner is… | PromZ

Leverancier van het Jaar 2014, and the winner is…

Interimage is uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar 2014. Twee eervolle vermeldingen waren voor Robitex en BeGlobal Promotions. De awards werden afgelopen woensdagavond 3 september bekend gemaakt.

 

De Leverancier van het Jaar (voorheen Promotional Company of the Year) is een onderscheiding die PromZ Magazine al meer dan 10 jaar geleden in het leven riep. Het is een jaarlijkse prijs voor de ‘outstanding performance’ van een leverancier van premiums en relatiegeschenken. Brancheorganisatie PPP ondersteunt de award.

Een vakjury beoordeelde een longlist van leveranciers en nomineerde uiteindelijk 15 bedrijven. Dit jaar voor het eerst konden ook opdrachtgevers, voor wie de leveranciers uiteindelijk het werk doen, hun stem uitbrengen op de leverancier van hun keuze. Er zijn duizenden stemmen binnen gekomen op de speciale stemsite voor Leverancier van het Jaar 2014. De input van de opdrachtgever telde zwaar mee in de uiteindelijke beoordeling, die door de vakjury werd genomen.

De criteria die een rol speelden bij de jurering waren o.a. vakkennis, creativiteit, innovatie, meedenken met de klant, website, MVO en financiële stabiliteit. De jurering vond in een aantal rondes plaats. De laatste, beslissende sessie was op 25 augustus j.l.

Naast de winnaar Interimage, zijn Robitex en BeGlobal Promotions onderscheiden met de Eervolle Vermeldingen van 2014.

Interimage
“Interimage, dat in 2008 ook deze onderscheiding won en vorig jaar ook heel hoog eindigde, staat bekend om zijn professionaliteit en creativiteit, zeker op het gebied van custom made artikelen. Interimage behoort tot de top van de leveranciers in Nederland en werkt voor mooie, aansprekende klanten. Interimage zit ook altijd bij de verkiezing van de PromZ Premium Promotion of the Year, of is de winnaar van deze vakprijs voor de beste premiumpromotie. Vorig jaar nog won Interimage deze onderscheiding voor de premiums die het bedrijf leverde voor de Blue Band Beroepen Campagne,” aldus de jury.

Robitex
“Robitex, ook al eens eerder genomineerd voor deze vakprijs, is een bedrijf met een enthousiaste uitstraling dat de klant weet te verrassen. Een leverancier die dicht op de klant zit en deze weet te binden en te boeien. Robitex heeft een goede performance en met een mooie score op alle punten; een mooi visitekaartje voor het vak,” aldus de jury.

BeGlobal Promotions
“BeGlobal Promotions, de leverancier die deze prijs in 2012 én 2013 won, scoorde ook dit jaar weer hoog op alle criteria. BeGlobal heeft trouwe klanten en een gedegen vakkennis. Het bedrijf wordt door opdrachtgevers enerzijds en anderzijds fabrikanten van promotionele producten opvallend vaak ‘een goede en betrouwbare partner’ genoemd. BeGlobal Promotions is een voorbeeld voor het vak,” vindt de jury.