myFC PowerTrekk | PromZ

myFC PowerTrekk

Je telefoon opladen met water… Ja het kan !!!

 

Vul de myFC PowerTrekk met een beetje water en laad dan via USB je telefoon of GPS op. Zo verbazingwekkend eenvoudig werkt de myFC PowerTrekk. Deze revolutionaire technologie zal de wereld veranderen.

 

De techniek werkt met brandstof-genererende ‘pucks’, kleine aluminium capsules gevuld met een “zout” genaamd natrium silicide.

myFC legt uit: “Water reageert met natrium silicide en vormt waterstof, warmte en een inert mineraal genaamd natriumsilicaat. De vrijkomende waterstof uit het water wordt gebruikt als brandstof voor de brandstofcel. Het resultaat is elektriciteit: dit uiterst schone “energie waterstof conversie proces” maakt het mogelijk onafhankelijk van stopcontact, wind of zon elektriciteit te produceren wanneer dit gewenst is. En geeft je de vrijheid je GPS, telefoon of camera op te laden waar en wanneer je maar wilt.

 

Een enkele puck werkt maximaal 3 uur en produceert 2,5 watt bij 5 volt, wat genoeg is om een apparaat op te laden met dezelfde snelheid als een stopcontact.

 

Overige eigenschappen:

De myFC PowerTrekk bevat een hoogwaardige lichtgewicht LiPo accu (1500mAh) die tevens overal via USB opgeladen kan worden. Hierdoor heb je de beschikking over een extra acculading als je op pad gaat. Ook is het mogelijk de accu te gebruiken als onafhankelijke backup lader.

 

-myFC PowerTrekk Compleet: gewicht 246 gram

-Afmeting LxBxH 128x66x42 mm

-myFC Gewicht groene deel= engine+accu 173 gram

-Afmeting LxBxH 128x66x23 mm

myFC Puck H 20mm diameter 51mm 30 gram

-USB geschikt inclusief diverse mini stekkers.

-Winkeladviesprijs €199.95

 

PowerTrekk supplier of instant power Anywhere -Anytime

 

Adola BV

Gladsaxe 31

7327 JZ Apeldoorn

TEL.: 055-3558044

FAX: 055-3555321

Email: info@adola.nl

 

Website: www.adola.nl