Power USB Cable: Tech gadget voor krachtige branding | PromZ

Power USB Cable: Tech gadget voor krachtige branding

Deze 3-in-1 USB laadkabel is perfect te bedrukken met je logo en laadt via maar liefst 3 soorten connectoren. Maar dat is niet de enige reden waarom de Power USB Cable zo populair is als relatiegeschenk of promotioneel product.

Kan ik mijn telefoon hier even opladen?

Je herkent dat vast wel. Iemand vraagt of ze hun smartphone of tablet even op kunnen laden. Helaas! Jij hebt een andere kabel omdat jouw smartphone een ander type connector heeft.

De Power USB cable heeft 3 verschillende connectoren. Micro USB, USB-C en Apple Lightning. Ik hoor je denken: “what’s new?!” Er bestaan natuurlijk al langer laadkabels met meerdere aansluitingen, maar die hebben vaak….

• Een losse kabel voor elke connector. Waardoor ze gemakkelijk in de knoop raken en er een soort kabel-spaghetti ontstaat.
• Een kabeltje van maar 10-20 cm. waardoor je, tijdens het laden, eigenlijk geen bewegingsvrijheid meer hebt.Aansluitingen met losse stekkers. De aansluitingen die je zelf niet gebruikt, verdwijnen vaak in een lade en op het moment dat je ze nodig hebt, zijn ze niet te vinden.

USB laadkabel met extra’s

Aan al deze problemen is gedacht. De Power USB Cable heeft een handige lengte van 150cm. Dankzij de platte kabel, met zachte rubberen coating, raakt hij niet in de knoop. Deze ene kabel vervangt dus alle reguliere laadkabels zodat iedereen altijd hun smartphone, mp3-speler of tablet op kan laden. Bovendien is de laadkabel ook geschikt als datakabel.

Dutch Design

Een leuk bijkomend voordeel van deze tech gadget is zijn oorsprong: Nederland!

Prijzen & bedrukking

Vraag direct een offerte aan via PowerCubes of bij uw prefered supplier.

PowerCubes

powercubes.eu, +31 (0) 85 2500 280