Rivièra Maison lanceert cadeau- en kerstpakketten | PromZ

Rivièra Maison lanceert cadeau- en kerstpakketten

Rivièra Maison introduceert dit najaar op de beurs RelatieZ zijn nieuwe collectie cadeau- en kerstpakketten. Ze bestaan uit unieke, feestelijke items en kwalitatief hoogwaardige foodproducten.

Mede door de verpakking stralen de pakketten de kenmerkende sfeer en stijl van Rivièra Maison uit. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar: van basis tot verrassingspakket of een Rivièra Maison-giftcard – vanaf 22,50 euro. Ook een volledig customized pakket behoort tot de mogelijkheden. Bij afname van minimaal 100 stuks kan de klant het pakket zelf samenstellen in de showroom van Rivièra Maison in Aalsmeer.
De cadeau- en kerstpakketten zijn alleen te verkrijgen via de kerstpakkettenafdeling van Rivièra Maison en hun eigen winkels.

Dag van het Relatiegeschenk
Rivièra Maison is exposant op RelatieZ, de Dag van het Relatiegeschenk, die op 11 september plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. RelatieZ wordt speciaal voor professionals uit het bedrijfsleven georganiseerd om zich uitgebreid te kunnen oriënteren op kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor hun relaties en eigen medewerkers. De top van de leveranciers van kerst- en eindejaarsgeschenken is aanwezig op RelatieZ. Zie www.relatiez.nl