We zijn blij met een freelancer als jij | PromZ
PromZ SpecialZ - De Dag van de ZZP'er - freelancer - zakelijke relatiegeschenken

We zijn blij met een freelancer als jij

Het is dé tijd van de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken en dan mogen we de freelancer natuurlijk niet vergeten. Want een freelancer is ook (tijdelijk) onderdeel van het team en ambassadeur van jouw bedrijf. Zeker in deze tijden waarin het heel lastig is om aan personeel te komen, bieden zij dé back-up om toch werk te kunnen verrichten.

Zakelijke kerstpakketten of eindejaarsgeschenken

Heb jij in het afgelopen jaar opdrachten uitbesteed aan een freelancer? Ben je tevreden over de samenwerking en zou je hem of haar graag in het zonnetje willen zetten?

Maak dan gebruik van dit inhaakmoment en toon jouw waardering voor een goede samenwerking van het afgelopen jaar. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke kerstpakketten of eindejaarsgeschenken als een notitieblok voor jouw freelance journalist, of een gepersonaliseerde powerbank voor jouw freelance online marketeer.

De Dag van de ZZP’er

Kan je niet wachten tot de feestdagen? Haak dan in op de Dag van de ZZP’er. Zaterdag 20 november 2021 staat de hele dag in het teken van zelfstandig ondernemerschap. Dat creëert hét inhaakmoment om zakelijke relatiegeschenken in te zetten, als blijk van waardering voor de door jou ingehuurde ZZP’er.

Of de opdrachten nou groot of klein waren, lang of kort duurden, met het juiste relatiegeschenk toon je jouw waardering voor een goede samenwerking van het afgelopen jaar.

Voordelen zakelijke relatiegeschenken

Naast het promotionele aspect van een relatiegeschenk én de positieve invloed die het heeft op je zakenrelaties, kun je een relatiegeschenk ook inzetten om het imago van je bedrijf te verbeteren. Het is belangrijk om een relatiegeschenk te kiezen dat de normen en waarden van jouw bedrijf vertegenwoordigt.

Inspiratie opdoen?

Om je te inspireren hebben wij alvast een paar interessante geschenken van verschillende leveranciers uit onze ProductZFinder op een rijtje gezet. Het is bij de meeste producten eventueel ook mogelijk om jouw bedrijfslogo te bedrukken.