Gezonde en groene geschenken - tijd voor goede voornemens | PromZ
goede voornemens

Gezonde en groene geschenken – tijd voor goede voornemens

Een nieuw jaar, een nieuwe frisse start om de beste versie te worden van jezelf. Goede voornemens – meer bewegen, gezonder eten en duurzamer leven… Allemaal doelen die je vast niet onbekend in de oren klinken. Massaal schrijven personeel en (zaken)relaties zich weer in bij de sportschool en nemen ze vaker de fiets in plaats van de auto om zo een begin te maken aan een gezonde en duurzame levensstijl. 

Help als werkgever mee om jouw personeel deze doelen te laten behalen en geef ze een duwtje in de juiste richting!

Meer bewegen en fitte geschenken

2021 is voorbij gevlogen en we hopen iedere jaarwisseling weer dat hetzelfde gebeurt met onze kerstdiner kilo’s. Afvallen en fitter worden is de focus van vele mensen in het nieuwe jaar. Motiveer jouw personeel en collega’s om ook lekker in beweging te blijven door ze sportartikelen cadeau te doen. Denk aan een dumbbells set, yogamat bedrukt met het bedrijfslogo of een sporthorloge (activity tracker).

Gezonder eten en vitale geschenken

Met zoveel lekkers in de supermarkt is het moeilijk om van suikers af te blijven. Maar bij goede voornemens om af te vallen hoort ook gezond(er) eten bij. Laat je personeel, collega’s en relaties zien dat je hieraan hebt gedacht en koop bijv. bedrukt fruit in voor op kantoor. Of schenk een bedrukte waterfles met fruitfilter / fruitinfuser.

Duurzamer leven. Groene of goede voornemens?

Geef goed, geef groen. Een duidelijke ontwikkeling in de maatschappij is duurzamer leven. Je zou het bijna een trend kunnen noemen. De mens is zich veel bewuster van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, plus de belangen hierbij. Laat jouw personeel en (zaken)relaties ook zien dat je geeft om het milieu en geef een groen cadeau!

Wees er op tijd bij en haak in op deze goede voornemens door een geefmoment te creëren. Op deze manier starten jouw personeel en collega’s het jaar  gemotiveerd om gezamenlijk doelen te behalen. In onze ProductZFinder vind je allerlei promotionele producten van verschillende aanbieders waarmee jij kan inhaken op deze goede voornemens.

Goede voornemens geschenken

Onderstaand delen wij alvast een selectie met relevante producten. Benieuwd naar meer? Kijk dan in onze ProductZFinder voor een passend relatiegeschenk.