Stem op het Promotional Product of the Year | PromZ

Stem op het Promotional Product of the Year

PromZ.live, een nieuw, dynamisch (kennis)event op het gebied van actiemarketing, loyalty en promotionele producten. PromZ.live vindt plaats in Rotterdam Ahoy, op 10 en 11 mei aanstaande. Bezoekers kunnen er hun stem uitbrengen op de PromZ Promotional Product of the Year. Dat kan ook online vanaf 3 april.

Op het event PromZ.live kunnen bezoekers (de professionals uit het bedrijfsleven, overheden en non-profit sector) kennis maken met een uiteenlopend aantal facetten van promotionele producten, relatiegeschenken, loyalty en actiemarketing. Zo is er ruimte voor demonstraties, workshops, tentoonstellingen en praktische seminars.
 

5 categorieën

De PromZ Promotional Product Awards worden elk jaar toegekend door een vakjury en een publieksjury in 5 categorieën. De publieksjury wordt gevormd door bezoekers van PromZ.live, die de in aanmerking komende producten beoordelen en op de beurs stemmen op hun favorieten. De vakjury beoordeelt aan de hand van een aantal criteria als originaliteit, toepassingsmogelijkheden en inzetbaarheid, mogelijkheden voor bedrukking etc. Op www.promz.live kun je vanaf 3 april ook de producten zien en al online je stem voor je favoriete product uitbrengen.

De 5 categorieën zijn: kantoorartikelen, give away’s/beursartikelen, sport & outdoor, huishoudelijke artikelen en overige artikelen