Supermarkt PLUS online in kerstpakketten | PromZ

Supermarkt PLUS online in kerstpakketten

PLUS haakt in op de vraag van het bedrijfsleven naar kerstpakketten. Ondernemers in de klein zakelijke markt kunnen hun kerstpakketten komende periode online op plus.nl bestellen. Startprijs bedraagt 9.95 euro.

 

PLUS is op de klein zakelijke markt al actief met online bestellen en bezorgen; zorginstellingen, kinderdagverblijven, maar ook kantoren bestellen hun boodschappen op plus.nl. Ook particulieren kunnen bij PLUS terecht voor een kerstpakket, want er kan al vanaf één kerstpakket worden besteld.

 

Naar verluidt heeft PLUS in samenwerking met partner E-ditional ruim tachtig verschillende pakketten in het assortiment. Met de toevoeging van kerstpakketten aan het assortiment wil PLUS een vooraanstaande positie als omnichannel retailer innemen. "Ons online platform heeft een stevige basis. We zien hiermee de online verkopen ook dit jaar flink stijgen."

De partner van PLUS verzorgt het gehele proces van samenstellen, inpakken, opslag tot en met het afleveren en after sales van het kerstpakket.