Swiss Cheese knife! | PromZ

Swiss Cheese knife!

Zwitserse scherpte voor kaas-, brood- en wijnliefhebbers

 

Om alle kaas-, brood- en wijnliefhebbers tegemoet te komen, heeft Victorinox Zwitserland een nieuwe praktische tool ontwikkeld: Swiss Cheese knife!

 

In nauwe samenwerking met het bedrijf ‘Switzerland Cheese Marketing GmbH’ ontwikkelde Victorinox een uniek en nieuw product vorig jaar. Het Zwitserse kaasmes werd eerst geproduceerd als een gelimiteerd en exclusief product. Vanaf maart dit jaar is het mes geïntegreerd in het standaard Victorinox assortiment, maar dan wel met rode schaal en herkenbaar Victorinox embleem. Het Zwitserse kaasmes is de perfecte metgezel voor liefhebbers van kaas, wijn en brood.

 

Het zakmes is namelijk uitgerust met een uniek kaasmes, speciaal ontwikkeld broodmes, kurkentrekker, pincet, tandenstoker en sleutelring. Alles wat je nodig hebt om te genieten van de perfecte combinatie kaas-brood-wijn!

 

 

 

Dit is het perfecte relatiegeschenk voor (klanten van) wijnhandelaren, aanbieders van Franse reizen, (Franse) kaasboeren, vinologen en natuurlijk voor mensen van het goede leven!

 

Met levenslange garantie.

 

Contactgegevens:

Homeij Oisterwijk

Erwin Schellekens

Tel: 013 523 83 70

E-mail: homeijgifts@homeij.nl

Website: www.homeijgifts.nl