Telefoonhoesje voor wielerfans | PromZ
TELEFOONHOESJE VOOR WIELERFANS

Telefoonhoesje voor wielerfans

Samsung heeft in samenwerking met een aantal partners een weggeef-actie bedacht met telefoonhoesjes die gemaakt worden van fietsbanden uit de Tour de France. De 21 hoesjes worden met de hand gemaakt en gegraveerd met de naam van de renner en de route. De actie is het resultaat van een samenwerking tussen Samsung (partner van de Team Sunweb) Cheil Amsterdam, RTL, Greenmotion, Sortiva en de Kaasfabriek.

Team Sunweb-renners

De fietsband telefoonhoesjes worden gemaakt van de fietsbanden van het Team Sunweb. Na elke etappe geven ze één Samsung Galaxy-cover weg aan een echte wielerfan tijdens de wielertalkshow op RTL: Tour du Jour. Het hoesje zal een uniek wielerverhaal met zich meedragen.

Geschenken met een verhaal

Van gerecyclede materialen kun je geschenken met een verhaal maken. Afvalstoffen als sloophout, asfalt, betonpuin, kunststof en papier krijgen via recycling een nieuwe bestemming als grond-, of bouwstof. Loyaliteit specialist Greenmotion heeft met afvalverwerker Sortiva een samenwerkingsverband om circulaire projecten te realiseren die tot de verbeelding spreken.

 

Bronvermelding foto; relatiegeschenkenidee.com