Jumbo neemt 1200 oranje wielerfans mee naar finish Tour de France | PromZ
Jumbo neemt 1200 oranje wielerfans mee naar finish Tour de France

Jumbo neemt 1200 oranje wielerfans mee naar finish Tour de France

Jumbo, Lotto en Vifit geven 1200 Nederlandse wielerfans de kans om live aanwezig te zijn bij de finish van de Ronde van Frankrijk. Als sponsor van Team LottoNL-Jumbo geeft de supermarktketen fans zo de kans om vanaf een perfecte plek de helden van de Tour toe te juichen. Wielrenner Dylan Groenewegen onthulde de bus die de Nederlanders naar de VIP-tribune aan de finish op de Champs-Élysées in Parijs gaat brengen. Op 4 juli startte de actie waarmee klanten van Jumbo kans maken op VIP-kaarten voor dit spektakel.

In totaal vertrekken 25 bussen vanaf verschillende opstapplekken in Nederland richting de finish van de Tour de France. Op de bussen staat groot de tekst ‘#juichmee op de Champs-Élysées’. Dylan won vorig jaar zijn eerste Tour-etappe op deze beroemdste straat ter wereld. “Voor een sporter is het heel speciaal als er veel fans uit eigen land bij de finish zijn. Ik vind het dan ook geweldig dat dit jaar maar liefst 1.200 Nederlandse fans op één tribune klaarstaan om ons toe te juichen bij de finish. Dat lijkt me heel bijzonder om te zien,” aldus Dylan Groenewegen.

Trotse sponsor

Namens Team LottoNL-Jumbo nemen Dylan Groenewegen, Robert Gesink, Timo Roosen, Steven Kruijswijk, Antwan Tolhoek, Primoz Roglic, Amund Grøndahl Jansen en Paul Martens deel aan de Tour de France. De 105ste editie van de Tour de France start op 7 juli op het eiland Île de Noirmoutier om na ruim drie weken, op 29 juli, te finishen op de Champs-Élysées in Parijs. De Tour de France 2018 is live te volgen op tv, maar speciaal voor Nederlandse fans brengt Jumbo met deze actie de Ronde van Frankrijk nog een stukje dichterbij.
De fans hebben op 29 juli perfect zicht op alle Tour-helden vanaf de speciale tribune aan de finish midden op de Champs-Élysées. Om kans te maken op een plek op deze VIP-tribune kunnen klanten een wincode activeren. Deze krijgen ze bij 15 euro aan boodschappen, bij aankoop van een Lotto-lot of twee Vifit producten. De actie loopt tot en met 24 juli 2018. Wekelijks worden er 200×2 VIP-Tribune tickets verloot onder de geactiveerde wincodes in die week. Klanten kunnen zo vaak meespelen als ze willen.