Touch groep verwerft 100% aandelen Diner Jaarkaart | PromZ
Touch groep verwerft 100% aandelen Diner Jaarkaart

Touch groep verwerft 100% aandelen Diner Jaarkaart

Touch TVC holding, actief op het gebied van high perceived value consumenten promoties, heeft de aandelen van Diner Jaarkaart verworven. Na een periode van exclusieve vertegenwoordiging zal de Diner Jaarkaart propositie als onderdeel van de Touch groep verder worden ontwikkeld.

Hierbij zal de focus liggen op vernieuwing van het online platform, promoties met toonaangevende organisaties alsmede internationale expansie. Diner Jaarkaart is reeds actief sinds 1999 en biedt leden 25% korting op de gehele rekening bij ruim 1.000 landelijk deelnemende restaurants. Diner Jaarkaart houders dienen te reserveren via de website en ontvangen zo hun voordeel. Restaurants beheren geheel zelfstandig de beschikbaarheid.

Touch TVC is als holding onderdeel van Touch Incentive Marketing, actief op het gebied van loyalty, incentive programma’s en leisure lifestyle tickets, alsmede Touch Consumer Promotions, specialist op het gebied van high perceived value consumenten promoties. De Touch groep is actief sinds 1996 en werkzaam voor organisaties als ING, Albert Heijn, Nationale Postcode Loterij en Samsung.