Unieke Caxixi | PromZ

Unieke Caxixi

Mooi design en handig formaat

Val op tijdens het WK voetbal met een gekleurde caxixi. Met dit typische Braziliaanse instrument zorgt u voor nog meer sfeer tijdens de wedstrijden. De caxixi is klein van formaat en kan dus worden meegenomen tijdens het kijken naar een voetbalwedstrijd. De caxixi heeft daarnaast een mooi design en zal iedereen meteen opvallen. Al helemaal wanneer uw bedrijfslogo erop wordt gedrukt.

 

 

Muzikale WK Gadget

De caxixi is een muzikale toevoeging aan de WK beleving. Dit typisch Braziliaans instrument zorgt voor veel sfeer tijdens de wedstrijden. De caxixi is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is dus het ideale gadget voor zowel het aanmoedigen van ‘ons Oranje’ als de Rode Duivels tijdens het WK voetbal in Brazilië.

 

Aanbieding op maat

Via de website komen dagelijks tal van bestellingen binnen, maar uiteraard staat onze klantenservice altijd paraat u te adviseren. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak bij de klant door onze mensen van de buitendienst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar kado@hiephiepkado.nl voor advies van één van onze adviseurs.

 

HiepHiepKado

Rijnstraat 495a

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.hiephiepkado.nl