Zonnebrand spray 20 ml | PromZ

Zonnebrand spray 20 ml

Aluminium uitgevoerd met transparante dop. Echt een vakantiepremium. Gemakkelijk mee te nemen en simpel in gebruik! Zonnespray met opdruk van tekst of logo als relatiegeschenk of giveaway. Relatiegeschenken Special 2011

‘,’

Aluminium uitgevoerd met transparante dop. Echt een vakantiepremium. Gemakkelijk mee te nemen en simpel in gebruik! Zonnespray met opdruk van tekst of logo als relatiegeschenk of giveaway.

 

Standaard met beschermingsfactor 20. Waterafstotend. Beschermt de huid tegen de zon en voorkomt versnelde veroudering van de huid. Bevat een combinatie van actief werkende UV-A(tegen veroudering) en UV-B(tegen verbranding) breedbandfilters als ook verzorgende en vochtregulerende komponenten.

 

Moderne zonnebrand spray van 20 ml met beschermingsfactor 20. In aluminium uitgevoerd met transparante dop. De spray is geheel naar wens te bedrukken middels een hoge kwaliteit label.

 

Afmetingen ca. 10,4 x 2,2 cm(incl. dop). Vanaf 500 stuks. ook leverbaar aan gezichtspray, muggenspray en antibacteriele handreinigingsspray

 

Vraag Gimme Concepts om advies:

Bel ons: 023-3030530

info@gimmeconcepts.nl

 

zonnebrand